San Francisco.Just nu ligger jag i en gigantisk säng i ett gigantiskt rum mitt inne i San Francisco. Jag och M bilade hit ifrån Santa Barbara, och tro mig, det var en resa jag aldrig kommer att glömma. Vi åkte längs 1an, en känd väg som ligger precis vid kusten, och då menar jag precis.
Med berg på ena sidan av bilen och ett 200meters stup på andra, så kunde jag inte låta bli att må illa med en massiv svindel, klösa in naglarna i M's arm (han måste ju rädda mig om jag faller ner för stupet), sen så hade vi den viktigaste diskussionen någonsin under bilresan; Har de spelat in en scen ur James Bond på denna väg?

Nu förväntar jag mig inte att någon av er ska veta det, men om någon vet något om James Bond och hans vägar, tell us, vi måste veta! Det var som taget ur öppningsscenen ifrån Quantum of Solace.

Hur som haver så var vi framme vid vårat mål efter 9h's bilresa, och mör var bara förnamnet på vad jag var. Vi hittade detta perfekta hotell mitt inne i smeten, sjukt billigt och bra. Det resulterade i att vi bestämde oss för att stanna två nätter så att vi verkligen hinner se var staden har att erbjuda. Måste ju passa på, har bara en vecka kvar i Cali, sedan drar vi ju till NYC en vecka till innan vi drar hem till Svearike. Hem... Usch, vill inte tänka tanken, nu är jag här och ska njuta av semestern, världens bästa hittills:)

Såå, någon som vet vad man kan hitta på här i Saaaan Fraaaancisco?

1 carro:

skriven

japp de kan dom kanske 15 år? eller nått dom kan iallafall bli ganska gamla :D va, vad coolt att du är i San francisco :o

2 Mia:

skriven

Vad kul att göra en sån resa! Ha det underbart :)

3 sunni:

skriven

Ah va kul att vara på semester.

9h timmars bilresa...det är länge det..

ha de bra!

4 Frida berglund:

skriven

Åhå! jag ska dit på torsdag :O

5 Michaela:

skriven

åh så coolt! hur är det i SF? :D

6 rasha:

skriven

vilken utav städerna i USA tycker du var bäst att besöka?

Kommentera här: