Back in Norway.

Nyvaken med håret spretandes åt alla håll och kanter. Återigen tillbaka i landet utan regler, Norge, och som jag har saknat det. Hjärtat kom och hämtade mig i Gävle i onsdags för att köra hem mig till Trysil och till våran saknade lägenhet. Till min förvåning (usch nu låter jag nästan elak) så var det faktiskt tokstädat och alldeles perfekt hemma. En nöjd Fröken Carlsson kröp ner i sängen för att sova för första gången på 30h.
Igår så jobbade mannen som vanligt och jag följde med Annika och Anton till Mora över dagen. Vi hann med lite allt möjligt, men viktigast var nog att vi var hos Tilde och kramades lite. Tilde är Annikas brorsas barn, sötaste jag har sett!
Eftersom vi köpte en massa nya gottigheter till barskåpet igår så har jag och grannen valt att ha en vinhelg (med risk för att låta alkis...), trist som attan att Yenkabo inte kommer kunna dricka med oss men förhoppningsvis hinner hon komma efter och innan sitt jobb för att surra med oss. Först blir det dock prommis med mina två favoritdamer här på fjället och förhoppningsvis lite solning.
Nu; gnugga bort alls grus ur ögonen och starta upp dagen.
ps.Nu glömmer väl inte att vara med i tävlingen nedanför?:)ds.

Titta vilken fin dator jag fick av hjärtat när jag kom hem. Hp mini, I'm in love!

1 Vincent:

skriven

Imorn är jag modell i en stor show för schwarzkopf. Så vi repar koreografin för showen som kommer bli ganska mycket :)

2 Annika:

skriven

ska prova min crosstrainen så den fungerar.sen okommer jag in till dig :)

3 - Alexandra!:

skriven

sv: Åh, vad skönt att låten är borta. ;) Haha! Jo där har du en poäng faktiskt! Jag skulle inte ha frågat. :POh, glass till frukost är ju totallyx! :D

4 billiondollarbaby:

skriven

svar: haha, eller hur?

Nu väntar jag bara på att det ska komma en supersnygg ölflaska också, sen kan man ju faktiskt börja dricka gott med stil också!

5 ebba:D:

skriven

tack så mycket :D

aa, men så ont gör det inte. bara ibland :)

6 simone:

skriven

sv: Tragiskt är det inte, kärlek är olika för alla - men jag säger bara det. Hade han varit sann hade han varit min. slutpratar! ;)

7 Amanda:

skriven

Hejsan! du har super fin och intressant blogg :)

8 carin:

skriven

åh vilken söt liten dator.

sv: jaha oke! fan va kul :)

har du varit i L.A någon gång eller vart någon annanstans än new york? :)

kram

9 m a l i n:

skriven

sv: guuud va roligt ! har du haft det bra ?:D

Kommentera här: