Bångstyrig och frustrerad.

Visst att Doris har svårt att somna om kvällarna, det är ju kanske inte det roligaste ibland. Men hallelujah att lillan kan sova lika länge som mig på morgonen. Likey. Nu är vi i alla fall uppe och vi gav det ett försök med kopplet ute. Något som resulterade i en sur Doris och en frustrerad matte. Varför går det så bra när hon går lös och så fort vi försöker med kopplet så blir hon som en bångstyrig 4åring? Hmpf. Någon Ceasar där ute som kan upplysa mig?

Nu; träning
1 FERHAT - Studerar till sjuksköterska:

skriven

Fin blogg :)Jag har frågestund på min blogg just nu. Gå gärna in och ställ en eller flera frågor :). Du får fråga om vad du vill så länge det är seriös/seriösa fråga/frågor. Här: http://ferhat.blogg.se/2009/november/fragestund.htmlTack, ifall du ställer en fråga :D. Sköt om dig ;)

2 Micaela:

skriven

Tack! :)

3 ida:

skriven

sv: HELT fantastisk :) när han skulle kliva ut i ljuset i italien, då var han INTE snygg.. lämna bella visste jag redan att han skulle göra, har läst böckerna .. men han var till och med sexig när han dumpade henne, galet !

4 malinbjörk:

skriven

Svar: Jo jag menar de.

5 Ika:

skriven

Låter härligt det där med roadtripen men jag hade nog kanske tänkt mig nått mer ekonimiskt och som inte innebär att sitta så mycket i bil (har nämligen bilskräck för att inte tala om hur rädd jag skulle vara att någon skulle hi-jacka bilen!

6 Emmelist:

skriven

haha ja eller hur! jag skiter i om dom vill sitta med sitt sällskap. långa personer med stort hår ska sitta längst bak :P hahaha

7 Miss Diana:

skriven

Ja jag har svårt för magväskor även om jag verkligen tokgillar Rihanna så måste jag säga Katy Perry i detta fall. Så jag håller med dig. =)

8 Moa:

skriven

hihi...känner igen det där..hade precis samma problem med min vovve när han var valp...det gick åt mkt godis,tränade lite inne också,ännu mera godis och en dag så bara gick det som om det aldrig varit några problem:)

9 Hanna:

skriven

Hej!

Vad du än gör, gå in på Cesar Milans metoder! Det han sysslar med är vedervärdigt och skapar inga LYCKLIGA lydiga hundar.

Om du vill läsa svenska duktiga hundtränare föreslår jag Anders Hallgren, och om du vill ha direkt träning ska du kolla om organisationen Immi (www.immi.nu). Min hund är tränad helt enligt deras metoder; mjuka metoder där man tränar MED hunden, inte emot den.

Lycka till med Doris!

10 Kikki:

skriven

Håller med föregående talare! Lyckliga lydiga hundar vill vi ha!! Söt hon är din Doris :)

Var dessutom glad att hon funkar så bra att ha lös! Kanon!Åhh BSB såg jag när jag var "liten" i göteborg!! :)

Kommentera här: