Dagens äventyr.

Precis tränat här hemma i mitt minimala vardagsrum. Blev 45min på stepmaskinen, 15min med rockringen och ett antal sit ups och armhävningar. Nu har man fått fart på kroppen inför dagens äventyr... Äventyr? Hmpf. Vad ska jag hitta på egentligen? Annika ska på möte så jag får underhålla mig själv... Kanske ska nörda lite avsnitt, dra ut på en joggingtur eller kanske försöka komma på något riktigt smarrigt att bjuda på till middag? Min skalle står still. Snacka om att inte vara stimulerad, jag behöver en hobby...
1 A.C:

skriven

hej:)min helg har varit helt okey faktiskt..hade underbart med kille min:D hehe..^^och idag sov jag för gott idag så jag orkade inte vakna imorse:p hahah..~~ så e hemma idag jag med:p dåligt av mig jag vt..men jag orkade verkligen inte, dt var liksom helt mörkt ute också..vill inte stiga upp och ta tåget till skolan:p men måste sova tidigt ikväll så jag orkar imorgon.. asch~~

2 Linda:

skriven

Ja en del dagar är så jäkla sköna när man får mysa bara=)

3 Andréa:

skriven

Hejhej, allt bra? :)

4 Andréa:

skriven

Sv: Härligt att höra :) Med mig är det sådär.. har sån huvudvärk.

Vad gör du då?

5 M A I A E:

skriven

SV: Tack tack, fin blogg föresten!:)

6 Eriiza:

skriven

Underbart, du är nu tillagd ! =)MvH Eriiza

7 Linn:

skriven

dela gärna med dig av middagstips... du är inte den enda som konstant har slut på idéer!!

8 Sascha:

skriven

svar: jag är faktiskt bombsäker på att det blir Erik som vinner! Va fin blogg du har!S

9 Linn:

skriven

eller hur!! i så fall är det ju ni som ÄR bostadsrättsföreningen. skriv upp tid och datum när de.. glömmer bort att uppföra sig som anständiga medmänniskor och ta hjälp av föreningens ordförande (för en sådan finns väl?) för att skicka en officiell varning. Efter tre varningar är det vräkningsdags, då tror jag man hör av sig till tingsrätten. Om man orkar med en grannfejd alltså!! Jag flyttade ju..

10 Linn:

skriven

Tack!!! Den är från Vila: jag är hopplös... jobbar ju där och köper typ hälften av vad vi får in!

11 Eriiza:

skriven

Mysigt ! =)

Ja, elelr hur jag älskar dem ! =)

Kolla gärna på fliken "Style, baby!", massa fynd jag gjort som jag lagt upp kort på.MvH Eriiza

12 vc:

skriven

okejokej=) häärligt:) försök kom ihåg det så jag kan sätta igång med min behandling:P haha. jag ska vara på reumatologen på universitetssjukhuset:) Hur går det för dig i norge?

13 Mattan:

skriven

Hej babe! Hur har du det i Norge, du hur jobbar du nu förtiden? helger? Kommer du var i leksand något över jul? tänkte se om jag kan ta tag i mig själv och hälsa på dig? vad tror du babe, saknarej!

Kommentera här: