Morning.

Uppe med tuppen. Magen är alldeles mupp pga det lilla äventyret som jag och Annika ska ut på idag. Gha. Jag är nervös! Har legat och funderat hela natten, tänkt på för och nackdelar, vad folk tycker, om detta verkligen passar mig, and so on... Men det enda som spelar roll egentligen är ju vad jag tycker och tänker. Man kan inte alltid gå och oroa sig för vad andra människor tycker om beslut du gör om ditt eget liv. Jag står på egna ben nu, juppjupp, jag skiter i vad folk tycker och tänker om just denna sak. Så det så, pilutta dig! (haha, eller nått...)
Märker ni min lilla egoboost? Haha, jag ger ju det ett försök i alla fall.


Hur som haver så har jag precis kletat på mig mitt ansikte, ett ansikte jag inte sett skymten av på 1½vecka. Kärt återseende (att lite smink kan göra en sådan skillnad). Den rykande tekoppen står bredvid mig, musiken spelas på låg volym i rummet och det känns faktiskt som om det vore jul. Shit.. Det är ju snart det.. Tiden går alldeles för fort!
1 joannnnnna:

skriven

sv: tack :):)

2 Jocke:

skriven

Tack tack :)

3 Madde:

skriven

Nu finns en sammanställning av Gossipgirl inlägget på bloggen. Nyfiken på vem av tjejerna som mina läsare ansåg ha schysstast stil? Klicka in på bloggen och spana in resultatet! Kram /M

4 cicci:

skriven

sv. Du måste se dom! jaa dom är värda att se, spännande och bra filmer :)

5 pia:

skriven

haha jaa:) händer ikväll?;D

6 Sanne:

skriven

Man måste boosta sig själv ibland :)

7 maja.:

skriven

ja te är supergott. jag gillar många olika sorters teer. t ex chai te och citron te.

8 ;d:

skriven

svar; ja tycker nog att det är viktoria :)

btw, fin blogg du har ! :Dhttp://pamiie.blogg.se

9 Annika:

skriven

hoppas de går bra för dig.men klart att de gör de, du är ju bäst!! kommer in imorgon efter jobbet o se hur ni två har de... mina nya favvo-tjejer :)

Tack för idag!

10 Jasmin:

skriven

Förlåt för sent svar!

Sv; okej, hur läge stannade du där då??

Vad låg din budget på när du kom hem?

Kramis.:D

Kommentera här: