And so it begins.


Jag vet.. Jag kom precis hem ifrån USA men nu är det så att planeringen för nästa resa redan har satt igång. Jag, Annika och Yenkabo satte igång med planerna igår. Försökte få med männen  också, men de verkade inte vilja vara med när vi skrev budgetar, möjliga ställen att åka till och kikade olika flyg. Varför är det så att de gärna vill åka på semester med oss, men att de helst ser att vi gör all planering?

Det svåra med denna resa kommer bli att se till så att alla får göra det de vill, men ändå att vi ska kunna åka tillsammans så mycket som möjligt. Jag och M var ju där i en månad i somras, så vi har ju gjort det mesta redan. Dock tror jag inte att det blir något problem att hitta nya roliga saker att se och testa på. Min favorithobby fram till resan ska vara att googla, allt för att hitta alla smultronställen. Hur låter Hawaii?:)
1 Tove:

skriven

Åh hawaii! avis skulle inte vara helt fel att få lämna kalla Sverige för några veckor!

2 Linnéa:

skriven

gilalr den långa klänningen

och svar

haha okej :)

men nu vet du att det är en katt där i alla fall :)

3 Ika:

skriven

Jag gör Egentligen också det och hade inte druckit kaffe tills för två år sedan då jag helt plötsligt best¨mmde mig för att jobba i kaffebar. Då var jag inbiten te-drickare och hade aldrig druckit kaffe i hela mitt liv men jobba med det, det skulle jag iallafall :)

Ett tag låg jag uppe på 6-8 dubbla om dagen men dragit ner så jag får max dricka 2 enkla eller en dubbel om dagen. Vet att det egentligen inte är bra så best¨mmt mig för att få lov 2-3 ggr i veckan. Den âlskar jag te, helst grönt :)Jobbar just nu i Oslo på en kaffebar på universitetet :)tipsa mig om vart man åker/gör i USA, håller nämligen på att planera semester! :)

4 Karolina:

skriven

Ja det va verkligen jättemysigt, man börjar känna att julstämningen kryper på :)

Tröjan är från Gina Tricot. Jag har en likadan i beige och jag har praktikst taget bott i den sen jag köpte den, skit mysig! :D

5 Sophie:

skriven

Dem är verkligen jätte fina!

Fin din blogg var också!

6 tess:

skriven

soliga dagar i snön är ju för underbart! tråkigt att inte få åka hem till familjen men ni får säkert jättemysigt och så har du ju mackan där, han är ju din familj också! jag åker hem två veckor, det ska bli skönt. träffa alla. man är ju så långt bort att man inte åker hem över en helg eller så, så detta blir ända gången innan sommaren i alla fall om jahg inte åker hem och ser challe åka tjejvasan:)

7 Emelie - hästskötare i Spanien:

skriven

ja, jag jobbar med hästar, dock är det varmt på dagarna :) Fjällen borde vara kallt tycker man.

8 Ika:

skriven

Har bott här i 2 år och i bæarum i 1 år føre det :) Veteran? Jajjemensan!

Vad jobbar du med då?Om jag skall dra till USA har jag väl siktat in mig på en varm kustmed blått hav och mycket att göra :)Jo, det finns polarbrød i butikerna med det är svindyrt. Dessutom är det fel polarbröd! Jag vill ha halvmånarna!

Har du dessutom lagt märke till den dåliga kvaliteten och det extremt dåliga urvalet på lösgodis? De har typ max 20-25 sorter och det är samma märken i ALLA butiker. Hemma har de minimum 20-25 sorter, gärna uppåt 50 och olika butiker har olika märken/leverantörer så dte är variation.Lenge leve løsgodis!

9 Camilla:

skriven

sv: jag vet han är så himla bra! jag gymmade bara ;)

10 Emelie:

skriven

Sv: Tack!:) ha en bra dag;)

11 martina victoria kuhse:

skriven

ja, visst är det snyggt! men du verkar ha en fin bränna och mörkt hår så det ser nog finfint ut på dig med! :) pusspuss

12 Marit:

skriven

Jo det gör ju det men när jag har försökt kolla nu så har de inte varit tillgängliga =/

13 Julia:

skriven

gud va fin klänning!

14 Ingela:

skriven

Javisst är det sol man behöver nu. :) Men lite smö skulle också göra det lite ljusare och man slipper eländes slasket och regnet :(Hawaii... aah! I like... =)

Men dyrt har jag hört...:Sha en fin dag!kraaam

15 Anonym:

skriven

SV : Jag har inte gått ner till 50 kg än. Det är det bloggen handlar om. Hur jag ska gå ner till 50 kg och allt som händer under tiden. Just nu har jag bara gått ner till 66 kg och har hållit på i ca en månad.

16 J E S S I C A:

skriven

Hej hur är det med dig då :)? As fin och intressant blogg.

17 J E S S I C A:

skriven

Jo då :). Det är också asbra med mig!

18 ewe:

skriven

en av sakerna jag ska göra innan jag dör är att åka till USA! :)

19 Tina:

skriven

Åh Hawaii lät inte fel!! =)

20 Li:

skriven

Jag älskar USA, åker till Flroida om två veckor vilket ska bli underbart! Vart i USA var du?Kram

21 bea:

skriven

åh, var i USA var du? :)

22 Samantha:

skriven

23 Samantha:

skriven

Vill också planera resa!

Kommentera här: