Johan Falk.

Nu är det kväller. Den andra Falk-filmen är redo att sättas igång, igen.. M somnade igår när vi skulle kika så idag har vi bestämt att vi ska se hela filmen utan en endaste gäspning. Hur tror ni det kommer att gå? Känner jag oss rätt så kommer M somna efter en halvtimme och jag kommer att ledsna på att se film samtidigt som jag får höra hans ljuvliga snarkningar i örat. Fan vad negativ jag är. Vi kommer inte alls somna, så det så. Förresten, är det bara jag som tycker att Frank Wagner är grymt het?

Imorgon kommer damerna ifrån Oslo, det gillar vi. Harry är ju lite krasslig men hoppas på en riktig flumhelg ändå, kanske lyckas övertala damerna att dra på Heis eller Sagbruket en sväng på lördag ändå, skaka på våra lurviga och kanske ge mitt uppdragsblock en chans (en rolig grej jag köpte i USA)? En sak är säker i alla fall. Imorgon är det helg igen, och helg betyder vin. Mmmmm...mumma!

Imorgon är det jag och vinet framför Idol.

1 Emmelist:

skriven

jo kläderna blir ju som nya då man får pimpa upp dom :D gäller bara att ha fantasin och orken :D

2 Anonym:

skriven

Hej!Vinnaren presenteras måndagen den 30/11!Håll utkik efter nya uppdateringar!3 Ebba:

skriven

Tack! Skorna är från Nelly, kostade typ 450 :)

4 Linn:

skriven

Haha, varför somnar de jämt??? Sådär har jag det också... och det är ju inte så att man sätter sig och kollar på en film för sitt eget höga nöjes skull (det finns Gossip Girl till sånt). Så antingen får de fan ta och hålla sig vakna eller gå med på att titta på GG!

5 Elin:

skriven

Tack så mkt :D skorna kommer ifrån H&Ms hemsida. endast 299:- finns även i fler färger :D fin blogg btw :D!

6 moa:

skriven

sv; tack du! :D

7 Karin:

skriven

åå så mysigt med idol ikväll:)

8 Sandra:

skriven

Ja, det är verkligen inte lätt. Som tur är är det inte vår tur i vaccinationskön än så vi hinner fundera lite till innan vi bestämmer oss! :) Ha en bra helg!

9 jillian:

skriven

sv: jaaa, åhh. glee gör alltid mig så himla glad! EUFORI är ordet för den serien! värt att följa. jag vet, jag har sett alla :) hihi.

10 Jessica, 22 årig småbarnsmamma:

skriven

Ja precis, de blir ju gärna så :):)

11 Jessica:

skriven

jo det är obehaglit faktist..Händer i helgen da ?:)

12 Frida:

skriven

Det var jätteroligt.! men ganska svårt, det blev inte så jätteraka streck direkt :P hahaha.new moon var bra måste jag bara tillägga :D vill se den igen (:

13 Sara - Alicias mamma:

skriven

sv : nej våran dator blir å seg av det så jag gjorde det på gimp. Gratis att ladda ner :)

14 Laura:

skriven

ja de e sjukt kul med singstar haha :P btw vin e gott! :)<3

15 bea:

skriven

Johan Falk är bra! :)

Kommentera här: