Ready? Okay!

Ny morgon, nya tag. Inatt ställdes klockan om här borta, så återigen är det 6h mellan NY och Svearike, vilket även betyder att jag får en extra timme idag att göra något kul på. Weeeuw.
Gårdagen slutade med matkoma, godiskoma och skräckfilmskoma. Vi trök sjukt god teryaki chicken, mumsade i oss godiset som Amanda samlat ihop under kvällen och såg film efter film som fick nackhåren att besluta sig för att spreta emot månen. Gha! Jag är verkligen inget fan av skräckisar, har en oförmåga att sova efter dem, och så var fallet igår med. Fick lov att se The September Issue innan John Blund knackade på, bra film faktiskt, riktigt intressant.
Idag ska vi återigen dra iväg på lite äventyr vilket inkluderar shopping och mat. Det är nu jag ska ta tag i mig själv och bara handla de sakerna som jag faktiskt behöver.. Vilket äääär? Äsch, jag satsar på impulsshopping, det brukar funka bäst.
Sedan i eftermiddag ska vi kika på när Amanda och hennes cheerleadinggrupp ska heja på när killarna på hennes skola spelar match. Kan bli intressant. Jag och Malin har lovat att vi ska sitta med kameran i högsta hugg och dokumentera detta. Ready? Okay!
justify;">
Nu; försöka packa ner lite saker i väskan, har insett att jag måste köpa en till...
1 Johanna:

skriven

sv: tack! Ja jag har haft en kanon Halloween. Hur har du haft det?

2 jessie james:

skriven

haha fler kommer ;)

3 Amanda Kling:

skriven

Hej sötnos, vad händer idag? :))

4 Anonym:

skriven

cute blog!

Btw: Skriv gärna vad du tycker i mitt senaste inlägg, vore intressant! (;

5 Amanda Kling:

skriven

Sv: va mys, idag blir det mest städa och förbereda morgåndagens skola.

6 Anonym:

skriven

okej, ja då får jag väll posta i din blogg när jag åker så du kan förvarna mig om saker och ting :)

7 Nikolina:

skriven

fint sagt där. Ska försöka ta åt mig ..

hur har du det i usa? :)

8 Nikolina:

skriven

kan tänka mig :) hur länge stannar du där borta? :D

9 M O A O H L S S O N:

skriven

sv; det borde gå haha :P funkar på mig. men det är den första i min spellista i ipoden iaf :P där är den ifall du inte kan se från minispelaren. :)

10 malin:

skriven

Sv; tack ^^ ja köpte dom på Inferno! De e våran rock affär som finns här ^^

11 Nikolina:

skriven

shit va kul! :D har du familj där eller ? :)

12 Annika:

skriven

jobbar inte fören 14,15 Nov.

men på torsdag tänkte jag nog åka till mora över dagen, vill du hänga med?du kommer få träffa tilde då:) brorsans tjej fyller år då s tänkte åka o gratta henne, för vad ska man göra i trysil??

vi kan även sola i mora ;)

13 Anna:

skriven

Svar: Jag tror faktiskit inte att jag har sett den första om jag ska vara ärlig, så jag vet inte vilken som är bäst! Dock var den här jättehärlig och rolig och gillar du den första så gillar du säkert den här med eftersom det är typ samma handling och så :)Måste fråga om du är på semester i USA eller om du bor där? Spelar din kille hockey i ngt bra lag?

14 Jasmin:

skriven

Är du en cherleder?:D

Sv; Nope:P

Kommentera här: