Dag 4.

C9 dag 4. Känns bättre och bättre. Från att ha känt mig som en trött vrålhungrig varg dygnet runt så känner jag mig nu piggare. Gårdagens middag var helt fantastisk även fast den inte alls liknade vad jag brukar förtära. Mättade lite i alla fall och jag hade mycket lättare att somna igår än de andra dagarna. Att få i mig allt går också bra, förutom att jag lider varje gång jag ska dricka aloe vera gel. Minns för en massa år sedan när jag och en vän var på hälsomässan med hennes mamma och vi smakade på gelen och drog slutsatsen att det var beskt spott. Jag står fast vid det. Beskt spott med små bitar i. Detta ska jag klunka i mig varje dag. Antar att man vänjer sig. Ungefär som när jag bestämde mig för att börja dricka kaffe. Eller något i den stilen.
 
Hursom. Det går bra och jag har inte koolat vippen än. Jag har så ofantligt mycket i skolan denna vecka så jag hinner inte tänka så mycket på annat än det. Socialpsykologi och alla konstiga krummelurer som har med det att göra tar upp all tid.
 
So long folks!
1 Cissi:

skriven

Duktig du är! Var inne på att köra en sån kur, men eftersom jag måste få till träningen också så blev det mammashape med world of shape istället...

Kommentera här: