Ett steg närmare helg.

Fredag och känslan är på topp. Pojkarna är och åker längdskidor med förskolan, mannen arbetar och jag sitter och dricker min frukost samtidigt som jag pluggar det sista innan vi kan ta helg. Helgen blir fullspäckad med familjemys, skidåkning, kalas och inhandling av lite nya möbler till hemmet. Framförallt behöver vi en större säng. 180cm är inte nog när fyra personer och en hund ska sova tillsammans. Vi måste helt enkelt återgå till att ha 210cm så att Markus slipper sova i soffan och jag slipper ligga som en s-formad ostbåge. Nu tänker säkert någon; Varför sover inte pojkarna i sina egna sängar? Bra fråga som dock inte får något bra svar. De somnar i sina sängar och tassar sedan in till oss på natten. Spelar ingen roll hur vi gör, de vill ligga på mig eftersom jag verkar vara optimalt mjuk för att få en fantastisk sömn.

Hoppas de kommer på andra tankar snart. Är inte fantastiskt att ha armar och fötter som sparkar och pillar på en när man försöker dejta JB. Just sayin'.
1 Louise :

skriven

Haha samma här! Antingen kommer båda eller en av dom, slår aldrig fel! Men jag går alltid upp o lägger mig i vem de nu är så kom ner i dennes säng då. Hade ni det bra i helgen? Kram!

Svar: Jag brukar försöka att bära tillbaka dem, men inte alltid den planen funkar:) Helgen var finfin dock flög den förbi i en rasande fart. Hur var er helg?:) Kram!
Maria Carlsson

Kommentera här: